/Prekese! Behet avokat dhe ia dedikon veIIait te tij i cili humbl jeten ne Gerdec: Lidhni rripin e drejtesise

Prekese! Behet avokat dhe ia dedikon veIIait te tij i cili humbl jeten ne Gerdec: Lidhni rripin e drejtesise

Geraldo Durda, djali i Zamira Durdës, nënës që humbi birin e saj të vogël në shpërthlmln t*agjlk të Gërdecit është bërë avokat.

I emocionuar, Geraldo thotë se licencën e avokatit ia dedikon pikërisht vëllait të tij Erit.

“Zonja dhe Zotërinj, Ju lutem lidhni rripin e drejtesisë, ftojmë në skenën e drejtësisë shqiptare,

Avokat Geraldo Durdaj

p.s Kjo licencë i dedikohet vëllait tim Erit që sa herë ngre kokën lart në qiell, të shoh duke më shikuar…..Shpresoj të jesh krenar ylli më i bukur në qiell!”, shkruan Geraldo Durda, vëllai i 6 vjeçarit të ndjerë, Erison Durda që humbi jetën në shpërthlmln e depos së demontlmlt të a*mëve në Gërdec, më 15 mars 2008.