/Policja më e bukur shqiptare: Meshkujt më lusin t’i gjobis (Video)

Policja më e bukur shqiptare: Meshkujt më lusin t’i gjobis (Video)

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër policet më simpatike në Shqipëri.

Disilva, brunia simpatike me forma tru-pore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze, transmeton Gazeta Express.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine në muajin mars, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngac-mojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë: “Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ngacmlme të ndryshme, ka ngacmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua pran-gat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.