/Plas grushti në avioni për nje shishe… (VIDEO)

Plas grushti në avioni për nje shishe… (VIDEO)

Ky është momenti shokues kur një i dehur godet me grushte një person tjetër.

Sherri ndodhi brenda një avioni pasi një mjek refuzoi të japë personit të dehur një shishe birrë .

Dhe më pas Jason Felix nga irritimi që nuk mori një shishe birrë filloi që të godiste me grushte një pasagjer vetëm pasi ai i tha që të qetësohej.

Është dashur ndërhyrja e pasagjerëve të tjerë dhe personelit të avionit që sherri të përfundonte.

Ngjarja ndodhi në bordin e avionit Airlines 1293.