/PLAS GRUSHTI MIDIS SHQIPTARVE DHE GREKVE,SHKAK NGJARJA E DJESHME NE GJIROKASTER

PLAS GRUSHTI MIDIS SHQIPTARVE DHE GREKVE,SHKAK NGJARJA E DJESHME NE GJIROKASTER

Të paktën 6 shqiptarë kanë mbetur të pla-gosur gjatë një përIeshje në vendin e quajtur Geraka, pranë Athinës. Një gjë e tillë vjen një ditë pas vra.sjes së nacionalisti grek Konstantinos Kacifas nga Policia Shqiptare,

Mediat lokale shkruajnë se sherri i përgja.kshëm ndodhi pak para orës 2 të mëngjesit dhe ne vendin e ngjarjes u gjet edhe një pis.toletë. Nga lufta e ashper mbeten 6 te plaTosur, pjese e dy grupeve shqiptare e greke qe u perIeshen mes tyre. .

Sipas informacioneve të para, ngjarja ndodhi në një park në kryqëzimin e rrugëve të Domokos dhe Gerakas. Tre nga të plaTosurit u transferuan në Sismanoglio dhe tre të tjerë në Kryqin e Kuq. Policia po heton per shkakun e sharrit besojne se kishte lidhje me ngjarjen e djeshme ne Shqiperi.