/PIas “she-rri” mes Trump dhe gazetarit (Video)

PIas “she-rri” mes Trump dhe gazetarit (Video)

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump ka pasur një debat të ashpër me një nga gazetarët e CNN të quajtur Jim Acosta.

Debati lidhje me termin e përdorur nga Trump, ku i cilësonte emigrantët si karvan emigrantësh.

Presidenti me sa duket nuk e ka duruar gazetarin, me të cilën ka pasur edhe më parë përplasje ndërsa ka urdhëruar që t’i largojnë atij mikrofonin.

Trump iu drejtua gazetarit:

Ti je një njeri shumë i ashpër. Unë nuk e di se si CNN të mban ty si gazetar. Ti bën lajme të rreme, ashtu siç CNN bën shumë të tilla.

VIDEO: