/Pasi dështoi t’ia shkatërrojë me gurë veturën e blinduar, vajza e nervozuar në partnerin që e tradhtoi ia vë flakën veturës në qendër të qytetit

Pasi dështoi t’ia shkatërrojë me gurë veturën e blinduar, vajza e nervozuar në partnerin që e tradhtoi ia vë flakën veturës në qendër të qytetit

Një vajzë e re ka dashur t’i jep leksion të dashurit të saj, duke ia bërë me dije se nuk duhet tradhtuar partnerja e në veçanti kur ajo i qëndron besnike.

Ajo nga hidhërimi se ai kishte vrapuar pas tjerave, kishte vendosur t’ia shkatërrojë veturën me guri

Por, pasi që i dështoi plani t’ia thyej dritaret e veturës që ishin të blinduara, ajo gjeti një metodë tjetër.

I vuri flakën veturës e cila për pak sekonda u shpërnda në gjithë veturën, duke bërë që ekipet e zjarrfikësve të intervenojnë menjëherë.

Nuk dihet ende lokacioni dhe identiteti i vajzës së shfaqur në video, por një gjë është e sigurt se ky i veprim e ka bërë të riun të kuptojë se kurrë nuk duhet sillur keq me personin që ka dashuri të madhe për të.

 

https://youtu.be/tTZttcqVchc