/Pas grekëve, në skajin verior provokojnë Serbët. Ja ç’ po ndodh në Malesi të Madhe

Pas grekëve, në skajin verior provokojnë Serbët. Ja ç’ po ndodh në Malesi të Madhe

DEKLARATE E SHOQATES PATRIOTIKE “MALESIA E MADHE-NDERI I KOMBIT”

Shoqata Patriotike “Malesia e Madhe-Nderi i Kombit” shpreh hapur dhe me shqetesim te madhe provokimin e rende dhe tejet tendencioz te te rinjve te DPS ne shkrimin “Tito” e pikerisht ne Majen e Shenjte te Malesise se Madhe ne vecanti e Mbare Kombit Shqiptare ne pergjithesi e konkretisht ne Decic aty ku u riperteri Flamuri yne Kuq e Zi, aty ku u riperteri Bashkimi Mbarekombetare Shqiptare, aty ku zuri fille Pavarsia e Shqiperise e konkretish me 6 Prill 1911.

Nuk eshte rastesi por perkundrazi nxitje dhe provokim i hapur i ekst.remlsteve te Boshtit konfliktual mbarerajonal Ballkanik, Europian e Boterore Moske-Beograd-Athine-Shkup-Potgorice te cilet mbi apo nen rrogoz kerkojne te ndezin fitilin e dina.mitit per ta perhapur kudo urre.jtjen ndaj shqiptareve.

Me kete rast i bejme thirrje Qeverise Malazeze te vere para pergjegjesise “zjarrvenesit” e ketij provokimi te rende qe kerkojne te prishin maredheniet e mira mes dy vendeve tona, ashtu sic i bejme thirrje Qeverise se Republikes se Shqiperise dhe asaj ne Kosove qe te reagojne me gjitha mjetet diplomatike per tu dale zot shqiptareve autokton nen Malin e Zi.

Duke qene me ju e prane jush bashkemalesore e bashkeshqiptare nen Malin e Zi.

KRYETARI: Sytki Ndrecaj