/Pas dasmës madheshtore, kjo fotografi drithëruese doli në media. Ajo që u zbulua ishte edhe më e egër se ajo që ata kishin imagjinuar!

Pas dasmës madheshtore, kjo fotografi drithëruese doli në media. Ajo që u zbulua ishte edhe më e egër se ajo që ata kishin imagjinuar!

Në ditët e fundit, një fotografi po bën xhiron e botës, duke ngritur pyetje dhe shqetësime.

Fotoja vjen direkt nga Mbretëria e Bashkuar. Protagoniste është Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton e cila është kapur në këtë foto, me një sy të nxirë, shkruan ShkodraNews.

Të gjitha gazetat e mëdha treguan skandalin, por e vërteta që qëndron pas fotos së tmerrshme, çfarë është?

Në faqet e para, fotoja ishte e shoqëruar me frazën: Kate zbulon se çfarë shkaktoi grindjen.

E çdo gjë të bënte të mendoje për një episod të dhunës.

Kur lajmi filloi të përhapej si zjarri, erdhi në vëmendjen e vetë Mbretëreshës, dyshuese në faktin se nipi i saj i dashur, mund të jetë i aftë për të bërë një gjë të tillë ndaj Kate.

Mediat nxituan menjëherë për të gjetur të vërtetën në lidhje me atë që ka ndodhur me të vërtetë.