/Nxjerr muzikë nga gjethja e pemës, blogeri i njohur zbulon shqiptarin që po çudit botën (VIDEO)

Nxjerr muzikë nga gjethja e pemës, blogeri i njohur zbulon shqiptarin që po çudit botën (VIDEO)

Blogeri i njohur Nuseir Yassin gjendet prej disa ditësh në Shqipëri dhe është duke bërë video interesante nga vendi ynë.

Sëfundmi ai ka shkuar në Alpe dhe ka zbuluar një të moshuar që nxjerr muzikë…nga gjethet e pemëve.

Duket e çuditshme, por personazhi i tij mund të bëjë këngë të Michale Jackson.

Për më tepër, ndiqni videon!

https://www.facebook.com/nasdaily/videos/2150706998287204/?t=0