/“Nuk mbahet familja duke bërë një sy qorr dhe një vesh shurdh, jepi mësim burrit tënd”

“Nuk mbahet familja duke bërë një sy qorr dhe një vesh shurdh, jepi mësim burrit tënd”

Dietologia Blerina Bombaj ka postuar pak më parë në profilin e saj në Facebook një status për një temë që gjithmonë mbetet aktuale, marrëdhënien në çift dhe tradhtinë që duhet të durojnë femrat për shkak të mentalitetit shqiptar.

Tradhtinë femrat e durojnë duke thënë “mos të prish familjen” ose për “hir të fëmijëve”, duke shkelur dinjitetin e tyre.

“Nuk jane vetem keta burra qe konkurrojnë me qe/ntë e rrugës per “burreri”, jane edhe ato gra qe i mbajne keta burra po aq te perfshira ne kete degje.nerim te meshkujve shqiptar. Gra qe pranojne te tradhtohen ne emer te “mos prish familjen” edhe pse e ndotur. Si moj u mbaka familja duke ber nje sy qorr e nje vesh shurdh?

Familja do shembull, jepi mesim burrit tend se nuk mund te te shkele, jepi modelin e dinjitetit, respektit dhe dashurisë vajzes dhe djalit tend, dhe jep shembullin tënd ne shoqërinë qe spo ka me din e iman, ne shoqerine ku pikerisht familja po iken per lesh…”,