“Nuk kam lekë”, 47-vjeçarja nga Fieri ngelet e paraIizuar nga su.lmi i qenve endacakë

Anila Hoxha është 47-vjeçarja e cila për më shumë se një muaj ka ngelur e paraIizuar në krevat. Anila jeton në lagjen Sheq i Madh të Fierit, ku një mëngjes teksa shkonte për në punë u su.lmua nga qentë endacakë. Shtylla e saj kurrizore u dëmtua jashtë mase, duke sjellë edhe paraIizimin.

Deklarata e Anilës:

Më shqy/en nga xhupi. U rrëzova. Nuk jamë as për vete as për gjë. Si puna ime mund të jenë edhe gra të tjera.”
Ndërsa bashkëshorti i saj Armando Hoxha shprehet se nuk ka mundësi që të përballojë shpenzimet e familjes apo dhe vizitat e bashkëshortes ai kërkon ndihmë për familjen e tij prej 5 anëtarësh.

Bashkëshorti shprehet:

Ka një muaj gruaja shtrirë. Nuk kam lekë.”
Problematika e qenve endacak është ngritur disa herë, pasi jashtë çdo kontrolli, dhe të paushqyer, ata bëhen të rre.zikshëm, gjë e cila u vërtetua edhe me vd.ekjen e 61 vjeçares në Dyshnik të Beratit ditë më parë.