/Nuk është mjegull por…shihni videon e pabesueshme nga Durrësi

Nuk është mjegull por…shihni videon e pabesueshme nga Durrësi

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari si dhe një video për të cilën thuhet se është filmuar në Sukth të Ri në Durrës.
Në video duket një mjegull e dendur, ndërsa Berisha shkruan se është bloza e Gjushit, duke akuzuar kryetarin e Bashkisë Vangjush Dako për situatën e ndotjes.

STATUSI I BERISHËS
Kjo nuk është mjegull por tymi dhe bloza e Gjushit për banorët e Sukthit të ri!
Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb
Ju lutem postojeni sepse nuk na dëgjon askush nuk është mjegull është tym mbeturinash që digjen është një vrasje e ngadaltë për të gjithë banorët e Sukth i Ri, Durrës, lagje 6, postoje pasi nuk gjejmë zgjidhje asnjë institucion shtetëror.

https://www.facebook.com/SaliBerisha/videos/739798909692021/