Nuk është 28-vjeçari! BERlSHA: Ju tregoj unë kush e solli KORONAVlRUSlN këtu

0
6997

“Sa i përket rastit zero duhet të falenderojmë Ministrin e Shëndetësisë të Republikës së Turqisë që na njoftoi se rasti zero kishte fluturuar nga Tirana nëpër StamboII me 2 mars dhe ishte shtruar me kor;onavi rus në SHBA…”

Ish-Kryeministri Sali Berisha në një lidhje me skype për “360 Gradë” në Rtv Ora, ka folur rreth rasteve të kor;onavi rusit në Shqipëri.

Ai de noncoi se në dy muaj përpara se v irusi të sh përthente në vend nuk u bë asnjë përgatitje jo vetëm për popullatën por as për personeIin m jekësor dhe për këtë ka vetëm një fajtor sipas tij Edi Rama.

“Berisha u ndal te rasti që të gjithe e njohim si rastin zero 28-vjeçarin që udhëtoi nga Firence dhe in;fektoi të atin, ish-kryeministri Berisha thotë se rasti zero është ai që njoftoi Ministri turk me 2 mars.
Berisha: Ka një dr;amacitet në çdo gjë në shpirtin e tij (Ramës).

Sa i përket rastit zero duhet të falenderojmë Ministrin e Shëndetësisë të Republikës së Turqisë që na njoftoi se rasti zero kishte fluturuar nga Tirana nëpër Stamboll me 2 mars dhe ishte shtruar me kor;onavi rus në SHBA.

Për të mos thënë se kishte një v dekje jashtëzakonisht të d;yshimtë në Korçë etj. A është kjo paaftësi apo papërgjegjshmëri nuk mund ta them. Por u h umbën më shumë se 2 muaj kohë pa marrë asnjë masë të vetme. E papranueshme.

Nuk u bë përgatitja më minimale jo për popullatën por të paktën për personelin shëndetësor. Të garantoheshin maskat dhe kostumet që duheshin për ata që janë në vijën e parë të Iuftës kundër kësaj.

Mungesë e plotë përgjegjësie. Nëse shefi i ek zekutivit rri 2 muaj duarkryq kur kjo ep idemi tr;onditi botën më shumë se çdo epi;demi tjetër pas gr;ipit spanjoll do të thotë se është i paaftë.

E them që mos të qëndrojmë prapë në bisht të kohës se qëndrimi në bisht të kohës ka gjithmonë pa;soja më të r;ënda”.