/Nuk e kuptoi se po filmohej, ja se çfarë bën ky i ri në dyqanin e telefonave në Tiranë (Video)

Nuk e kuptoi se po filmohej, ja se çfarë bën ky i ri në dyqanin e telefonave në Tiranë (Video)

Ky djalë nuk e mendoi se mbi kokë kishte kamera, të cilat do regjistron këtë moment që ka ndodhur në dyqanin e celularëve ‘MobileNet’.

Videoja e cila ka bërë xhiron në rrjet shihet se si klienti, duke përfituar nga largimi i shitëses per pak sekonda ka vjedhur një telefon që ndodhej mbi tavolinë.

I riu sheh për një moment lart dhe si duket sytë nuk i panë ndonjë kamer që survejon ambjentin.

Ndiqni videon e mëposhtme të publikuar: