/Nuk do ta besoni! Ja çfarë bën ky çift në sy të fëmijëve (VIDEO)

Nuk do ta besoni! Ja çfarë bën ky çift në sy të fëmijëve (VIDEO)

Të gjithë prindërit janë me idenë që në sy të fëmijës duhet të jesh sa më I kujdesshëm me veprimet që bën apo fjalët që thua, pasi jë një shembull për të.

Mirëpo ky çift që do t’ju prezantojmë bën përjashtim.

Në videon e mëposhtme do të shihni se si çifti teksa janë të shtrirë në shtratin e gjumit, bëjnë edhe ushtrime. Madje në sy të fëmijëve, e ndërsa të vegjëlit po luanin në mënyrë të pakontrolluar.

Do të mjaftontë një hedhje e fëmijëve në shtrat dhe kjo video do ju dilte “huq” këtyre dy prindërve.