/Nqs mendoni se jeni nje shofer i mire,pasi te shikoni kete video me siguri do ndryshoni mendje (Video)

Nqs mendoni se jeni nje shofer i mire,pasi te shikoni kete video me siguri do ndryshoni mendje (Video)

Shoferët e kamionëve me të vërtetë meritojnë më shumë respekt se ata. Ata kalojnë orë të panumërta në rrugë dhe kohë larg familjeve të tyre, derisa dërgojnë mallra në destinacione të ndryshme.

Sigurisht, kjo mund të jetë një jetë e vetmuar, pasi kalojnë kohën e tyre pas timonit për ditë të tëra. Jo për të përmendur situatat e shumta që ata përballen çdo herë që janë në rrugë. Është për këto arsye të shumta që shoferët e kamionëve janë një race e rrallë dhe ata janë me të vërtetë të përkushtuar dhe të kualifikuar për këtë punë.

Përderisa mund të jetë e vështirë për ne që të bëjmë të njëjtën kthesë që bëjmë çdo ditë pa goditur frenimin, shoferët e kamionëve kanë një finesë të caktuar për ngasjen e tyre të aftë dhe aftësinë për të kthyer qoshet pa gabime.

Kohët e fundit, një shofer kamioni shumë i kualifikuar për një kompani transportimi skocez u xhirua pasi ai ekzekutoi një kthesë master duke bërë një kënd të mprehtë me një teh turbinë me erë në rimorkio.

Ashtu si nuk është e vështirë të kthehet një makinë e tillë masive, imagjinoni kthyer atë me një teh tepër të gjatë bashkangjitur atë. Kjo detyrë nuk është sigurisht për ata që janë hezitues dhe të shqetësuar pas timonit.