/Njihuni me gjerat e vecanta qe ndodhin vetem ne Kine

Njihuni me gjerat e vecanta qe ndodhin vetem ne Kine

1 Ne pallatet e medha qe ndertohen ne Kine qeveria ka vendos rrjeta mbrojtese qe ne rast se ndonje punetore do te vetevritet nga kushtet e veshtira te punes, te shpetoje prej tyre. Shume punetore kineze vetevriten nga kushtet e veshtira te punes

2 Ne Kine shitet ajer i fresket si rrjedhoje e ndotjes se madhe ne qytete dhe kushton sa nje shishe coca cola

3 Ne Kine shiten mishi i lloj lloj kafshe si i peshkaqenit e gjarprit i mijve i krokodileve, por ajo qe habit me shume eshte shitja e mishit te qenit dhe te maces qe kinezet i konsumojne pa problem

4 Ne Kine nuk ka qene policie por pata policie , mbase qente i hajne. Arsyeja qe perdorin pata eshte nga qe ato jane agresive ne momente te veshtira

5 Ne Kine kopjojne nga markat me te medha tek ato me te voglat

6 Usharet prane jakave mbajne nje lloj gjilpere per mos ta ulur koken . Kete e bejne qe ushtaret te jene sa me te disiplinuar.

7 Ne Kine ekziston nje pyll , qe quhet pylli i gureve . nje pyll i llojit te vecante ku ka gure shume te vjeter , mijera vjecar