/Njihuni me fshatin më të pasur në botë, atje ku banorët nuk guxojnë të flasin për mediet (Video)

Njihuni me fshatin më të pasur në botë, atje ku banorët nuk guxojnë të flasin për mediet (Video)

Qytetarët e Huaxit në Kinë janë shumë të pasur, por nuk u lejohet të flasin për shtypin.

Fshati dikur ishte një komunitet bujqësor i dobët, por tani konsiderohet një konglomerat multi-miliard dollarësh në tregjet e çelikut dhe anijeve.

Ka 2,000 banorë të regjistruar, të cilët thuhet se kanë kujdes shëndetësor dhe arsim falas.

Gjithkush punon shtatë ditë në javë pa fundjavë.