/Njihuni me femren me te forte ne bote qe tërheq autobusin me flokë (VIDEO)

Njihuni me femren me te forte ne bote qe tërheq autobusin me flokë (VIDEO)

Asha Rani nga India, e njohur si mbretëresha e hekurt ka thyer rekordin Guinness, pasi ka arritur të tërheqë me flokë një autobus dykatësh.

Ajo ka thyer rekordin e saj, pasi edhe më parë, ky rekord mbahej nga vetë Asha.

Ajo arriti të tërheqë një autobus me 32 persona në bord, pa pësuar gërvishtjen me të vogël, gjatë një emisioni televiziv në Milano. Asha mban aktualisht shtatë tituj Guinness për ngritjen e peshave në mënyrë të çuditshme dhe të pazakontë.

Më parë ajo ka fituar rekorde për ngritjen e peshave të jashtëzakonshme me anë të veshëve, dhëmbëve etj

https://youtu.be/MktUaCVEUho