/Njihuni me “DJALLIN” që po tmerron njerëzit, krijesa pa kokë që ushqehet me gjak (VIDEO)

Njihuni me “DJALLIN” që po tmerron njerëzit, krijesa pa kokë që ushqehet me gjak (VIDEO)

Eksploruesit e oqeanit kanë zbuluar në brigjet e Meksikës një krijesë tepër të rrallë.

Sipas pamjeve të publikuara, specia e çuditshme ka formën e një kallamari me tentakula.

Ajo bën bën jetën e një vampiri, ushqehet me gjakun e krijesave të tjera.

Ekspertët e botës nënujore nuk kanë ditur se si ta klasifikojnë këtë krijesë dhe përkohësisht e kanë identifikuar me emrin “përbindëshi pa kokë”.

Pas publikimit në media reagimet e njerëzve kanë qenë të shumta ku mes tyre ka pas dhe nga ata që e kanë quajtur si “djalli”.