/Një krijesë gjigante shfaqet në breg të një plazhi, ekspertët tregojnë se çka është

Një krijesë gjigante shfaqet në breg të një plazhi, ekspertët tregojnë se çka është

Deaville ka thënë: “Është e vështirë të thuhet kur ngordhi, por është e sigurt se ka qenë e vdekur për disa kohë”.
Ai e përshkroi këtë si një ngjarje “të dhimbshme” dhe tha se rreth pesë deri në gjashtë balena kanë të njëjtin fat, çdo vit.

Trupi i një balenë gjigante, me trup të dekompozuar, është shfaqur në breg pranë Hartland Quay, Angli, e zbuluar nga kalimtarët, që thuhet se ishte sjellë nga baticat.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell , eksperti i balenave Rob Decville, ishte një nga të parët i cili identifikoi kafshën e ngordhur, e cila thuhet se është rreth 9 metra e gjatë, duke thënë se bëhet fjalë për një balenë.