/Një gabim bankar shndërron 18 vjeçarin në milioner brenda natës, por mamaja i prish gjithçka (Foto)

Një gabim bankar shndërron 18 vjeçarin në milioner brenda natës, por mamaja i prish gjithçka (Foto)

Një adoleshent me fat u tr odit kur zbuloi se u be një milioner brenda natës, nga një gabim bankar i cili do te konfirmonte se ai ishte paguar 8.9 milionë paund.

Dane Gillespie kishte marre nje çek prej £ 8,900 nga llogaria e nje gruaje te moshuar.

Por 18-vjeçari kerkoi pafund ne miliona njerëz për të gjetur se kush i kishte hedhur parate gabimisht.

Mamaja e tij Caroline, tregon për t.ronditjen e saj kur pa shifrat e bilancit të Dane, raporton Belfast Live.

“Nuk mund ta besonim,” tha ajo.

“Por nuk vonoi shume dhe burri im nisi nga deshirat e tij.”

“Ai po vinte me nje fryme per tek tek unë,” dhe me tha se do te blinte nje Porsche.” Mos u mash troni,i thashe, kjo nuk është paraja jonë, ne duhet ta marrim qete kete situate.

Statusi i milionerit të studentëve të Belfast Metit zgjati vetëm disa orë, banka e kuptoi gabimin dhe korrigjoi gjithcka sikur te mos kishte ndodhur asgje.

Pershtati: Shqiperia Ime