/Ngjarja qe la te gjithe me goje hapur,drejtori kapet dukë bërë marredhenie në klasë me mësuesen e matematikës

Ngjarja qe la te gjithe me goje hapur,drejtori kapet dukë bërë marredhenie në klasë me mësuesen e matematikës

Një ngjarje e paprecedentë ka ndodhur në Slloveni, ku drejtori i një shkolle ka kërcënuar me jetë nxënësit, pasi është kapur duke bërë seks me një nga mësueset.
Por nxënësit duket se nuk kanë ndenjur duarkryq, pasi i kanë filmuar dhe publikuar disa foto, ku ai duket duke i bërë seks oral mësueses së matematikës në mjediset e shkollës.

Drejtori u justifikua duke deklaruar ishte përdorur fotoshopi dhe kërcënoi se do të padiste një me një të gjithë nxënësit.

Një nxënës në gjimnazin në Maribior të Sllovenisë, shprehet se:

Ne dëgjuam disa zhurma dhe e kuptuam se dikush po bënte seks në klasë. Por menduam se do të ishte ndonjë nxënës tjetër. Nuk mund ta besonim se ishte mësuesja jonë e matematikës me drejtorin”.