/Ngjarja e Bularatit/ Parlamenti grek refuzon kërkesën për 1 minutë heshtje

Ngjarja e Bularatit/ Parlamenti grek refuzon kërkesën për 1 minutë heshtje

Ngjarja e Bularatit ishte objekt diskutimi në parlamentin grek.

Në seancën e sotme të parlamentit grek përpara fillimit të diskutimit të saj deputeja Eleni Zaroulia mori fjalën dhe kërkoi që të mbahet nga Parlamenti një minutë heshtje në kujtim të Konstantin Katsifas.

Para pyetjes së tanishme,për shkak se dje në Epirin e Veriut është vr-arë nga regjimi shqiptar i cili persekuIon grekët,sepse ai donte të shpaloste flamurin grek në ditën e përvjetorit të 28 tetorit,unë do të kërkoj për të mbajtur një minutë heshtje nga parlamenti në kujtim të 35-vjeçarit Konstantin Katsifos“,tha deputetja e Agimit të Artë.
Zëvendës kryetari i parlamentit duke cituar Rregulloren e parlamentit e refuzoi këtë kërkesë.