/Nëse më paguan sa do ti, unë punoj si dua unë… Nëse më paguan sa dua unë, unë punoj si do ti!

Nëse më paguan sa do ti, unë punoj si dua unë… Nëse më paguan sa dua unë, unë punoj si do ti!

Nëse më paguan sa do ti, unë punoj si dua unë… Nëse më paguan sa dua unë, unë punoj si do ti!. – Donald Trump

Problemi më i madh i njerëzimit është se : budallenjtë janë tepër të sigurtë në mendjen e tyre, ndërsa të mençurit plot me dyshime!. – Bertrand Russell

Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë”. – Anonim

Mund të jetë e padrejtë, por ndonjëherë ajo çka ndodh brenda pak ditësh, ose edhe në një ditë të vetme, mund të ndryshojë rrjedhën e një jetë të tërë. – Khaled Hosseini

Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vr..asë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë. – Nelson Mandela

Kur mendimi i fundit i natës përputhet me të parin e mëngjesit e në mes të pasdites marin nga një kafe sëbashku, do kuptosh që dikush zgjon ëndrrat e tua para teje e luan me to gati gjithë ditën. – Massimo Bisotti

Nëse njeriu nuk ndien as kënaqësi as dhimbje,
Nuk ndien as gaz, as hidhërlm, as shpresë…
Një gjë po jua them me ndershmëri dhe bindje,
Lëreni të vd..esë…. – Dritëro Agolli

Kishte një buzëqeshje ngjitëse si të atyre që kanë vuajtur. Ishte mallkueshmërisht e veshur bukur me gabimet e saj. – Lara Adrian

Mos imitoni kurrë asgjë dhe askënd. Një luan që imiton një luan, ngjan me një majmun. – Viktor Hygo

Askush nuk është bërë i varfër, duke dhënë. – Ana Frank

Vlerësoje veten, kurrë mos ju përkul njeriut, askush nuk është më i mirë se ti, pasi Zoti na krijoi të gjithëve të njëjtë. – Ramiz Karaeski