/“Nëna” Merkel ia bën bajat Serbisë, shikojeni çfarë ka bërë sot për Kosovën

“Nëna” Merkel ia bën bajat Serbisë, shikojeni çfarë ka bërë sot për Kosovën

Gjermania mbështet Kosovën me 60 milionë euro

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Protokollit ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë, ku me këtë rast konfirmohen zotimet e Qeverisë Gjermane për Bashkëpunim Teknik dhe Financiar për vitet 2018-2019, në vlerë prej 60.05 milionë euro.

Protokolli do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe udhëheqësi i Delegacionit të Qeverisë Gjermane Dirk Schattschneider.(Ndërtesa e Qeverisë, salla P-32, ora 9:30)

Kujtojmë që Gjermania është një prej shteteve më mike që Kosova, çdo vit dhuron para për shtetin më të ri në Evropë.