/Nëna e re i blen një të pastrehi kafe,ai i shkruan ne leter dicka qe e la me goje hapur

Nëna e re i blen një të pastrehi kafe,ai i shkruan ne leter dicka qe e la me goje hapur

Pasi një grua e re pa një njeri të pastrehë që hynte në një restorant me ushqim të shpejtë me vetëm $ 1 në dorë, ajo vendosi të blinte një kafe dhe një simite për të.

Më pas ajo bisedoi me mirësi me të për orë të tëra.

Para se njeriu të dilte, ai i dha një shënim me shkrim. Kur e lexoi, ajo e kuptoi se një akt i rastësishëm i dashamirësisë, kishte ndryshuar gjithçka për këtë njeri.

Nëna e re i blen një të pastrehi kafe, por shënimi që ai i shkruan në letër e lë atë të cuditur

Shënimi shkruante :”Sot doja të vr.lsja veten, por një njeri si ti më bëri të ndryshoj mendje, Faleminderit”.

Njerëz, bëni mirë edhe do shpërbleheni.