/Ndryshimi nder vite i deputetes Duda Balje(FOTO)

Ndryshimi nder vite i deputetes Duda Balje(FOTO)

Që kur është bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës, emri i saj ka qenë shumë i komentuar.
Fjala është për deputetën Duda Balje, e cila më së shumti është përfolur për pamjen e saj, linjat trupore dhe stilin që ka pasur e vazhdon ta ketë akoma, shkruan lajmi.netMirëpo, një ndryshim që po vërehet te ajo kohëve të fundit, është fytyra e saj!

Nëse i krahasojmë disa fotografi të deputetës, të bëra dikur dhe sot, vërehet qartë rritja e buzëve, formësimi i vetullave por edhe hunda, të cilën siç duket ia ka prekur kirurgu plastik.
Sido që të jetë, ndryshimi te Duda është shumë i madh dhe fotot më poshtë nuk duan shumë koment!