/Ndërtimi ‘alla shqiptar’ i banesës i heq trurin inxhinierit të huaj

Ndërtimi ‘alla shqiptar’ i banesës i heq trurin inxhinierit të huaj

Nuk kanë qenë të pakta rastet që e kanë bërë që vendi ynë të etiketohet si vendi i çudirave. Shqiptarët njihen si kampionë të modifikimeve në banesa.

Ndoshta, një ves i trashëguar nga komunizmi ku strehimi ka qenë shumë problem. Veçanërisht në zonat urbane ku nuk ka shumë hapësira për ndërtim.

Fotoja që shihni dëshmon për disa modifikime që ka lënë pa fjalë një inxhinier të huaj që e ka parë.

Ai është shprehur se ka mbetur i shtangur nga ajo që ka parë dhe se një gjë të tillë nuk do të mund ta projektonte kurrë.