/Myslimani bën “këngë myslimane” për Krishtlindje, video qe po shikohet nga gjithe bota dhe … (Video)

Myslimani bën “këngë myslimane” për Krishtlindje, video qe po shikohet nga gjithe bota dhe … (Video)

Raef, një mysliman që jeton në Washington DC, ka bërë një këngë “myslimane” për Krishtlindje.

Kënga e tij, “The Muslim Christmas Song” (Kënga Myslimane për Krishtilndje), ka marrë më shumë se 600,000 shikime në YouTube, prej se është publikuar.

Por, ajo është kritikuar shumë, pavarësisht qëIIimit të mirë të këngëtarit për të treguar se muzika është universale.

Kënga është kritikuar për shkak të tekstit të saj, në të cilën mes tjerash lavdërohet Muhamedi dhe përmendet AIIahu. Dëgjojeni këngën: