/Momente te sikletshme te yjeve boterore ku i nxjerrin te gjitha sheshit

Momente te sikletshme te yjeve boterore ku i nxjerrin te gjitha sheshit

Edhe yjet e famshëm nuk e kanë gjithmonë të lehtë të dalin përpara kamerësMund të ndodh që në një moment era të fryjë, dhe papritur zbulon më shumë se ç’duhet.

Kjo u ka ndodhru shumë prej këngëtareve të famshme në tapetin e kuq, të cilat ndonëse janë munduar të veprojnë në shpejtësi, nuk kanë mundur t’i ikin blicit të paparacit.

MetDaan ka sjell së fundmi një kolazh me fotografi interesante, pikërisht me momentet më të sikletshme të yjeve.