/Momente dhe skandale nga dasmat Shqiptare (Video)

Momente dhe skandale nga dasmat Shqiptare (Video)

Ju sjellim një video përmbledhëse që tregon se si festohen dasmat në shumë vende mbarë botës. Padyshim se në të gjithë botën, dasma është një ndër ditët më të veçanta të jetës së njeriut.

Ndonëse gëzimi dhe emocionet janë të njëjta nuk është edhe festa e ceremonisë së shënimit të kësaj date. Varësisht nga vendet, traditat dhe kulturat e ndryshme edhe mënyra e festimit dallon nga vendi në vend,

Mbase për shumë njerëz mënyra e dasmave mund t’iu duket e çuditshme, për ata që e festojnë në atë mënyrë është krejtësisht e zakonshme.

Sigurisht edhe ne jemi mësuar nga dasmat shqiptare me traditë, mirëpo botës i duket interesante mënyra se si festojmë. Ne ju ftojmë t’i shihni përmes kësaj video-je disa pjesë të shkëputura nga dasmat më të veçanta në botë.