/Miu u ‘ha’ rrogat klientëve, hyn në bankomat dhe konsumon 17.000 dollarë

Miu u ‘ha’ rrogat klientëve, hyn në bankomat dhe konsumon 17.000 dollarë

Çudirat në këtë botë që jetojmë nuk paskan fund mesa duket. E me siguri si kjo nuk keni dëgjuar më parë.

Në indi një mi ka arritur të hyjë në një pajisje ATM dhe ka arritur të hajë 17.000 dollarë. E kështu bankomati përkatës mbeti pa pare. Kjo gjë solli edhe bllokimin e klientëve dhe teknikët e pajisjes u habitën me atë çka kishte ndodhur.

Në momentin kur bankomati u hap, aty u gjendën paratë e coptuara në gjendje të mjerueshme./Shqipëriaime