/Ministrja e Ramës, dashnorja e ish-ministrit të Berishës

Ministrja e Ramës, dashnorja e ish-ministrit të Berishës

Politikanët shqiptarë i shikojmë çdo ditë që zihen dhe shahen në media apo rrjete sociale.

Shajnë dhe ofendojnë njëri tjetrin aq shumë, sa populli mendon se janë armiq të betuar.

Por duket se politikanët kundërshtarë, i bashkon diçka… krevati.

Besojeni ose jo, një ministre e kabinetit qeveritar të Edi Ramës është e dashura e ish-ministrit të Sali Berishës.

Ata prej vitesh kanë një lidhje dashurie. Nuk është edhe shumë sekrete pasi rrethi i tyre shoqëror e di.

Madje edhe rrethi familjar është në dijeni të dashurisë së tyre, por nuk flasin nga turpi.

Për arsye etike dhe për të mos ofenduar famijarët dhe sidomos fëmijët e të dy palëve, nuk po publikojmë emrat e tyre.

Ministrja para disa vitesh ka qene në prag të divorcit me burrin e saj kur u mor vesh tradhëtia.

Epo çdo gjë politikë është edhe ndarja e shtratit për politikë bëhet!/Pamfleti.com