/Mikesha e Eni Çobanit flet për a ksidentin: “Pashë si ra në h umnerë”

Mikesha e Eni Çobanit flet për a ksidentin: “Pashë si ra në h umnerë”

Mikesha e avokates së njohur Eni Çobani, Pranvera Vatoci e cila është bërë dëshmitare e një ‘mrekullie’ ka rrëfyer nëpërmjet një statusi çfarë ndodhi mbrëmjen e 27 janarit, kur ndodhi dhe a.ksidenti.

Vatoci, juriste në Gjykatën e Tropojës ka treguar se ka qenë në një automjet tjetër, kur ka parë se makina ku udhëtonin avokatja Çobani dhe ish-ministrja e Jashtme e Kosovës Edita Tahiri ka rr ëshqitur në hummnerë për shkak të ngricave dhe menjëherë ka njoftuar poIicinë për ndihmë.