/Mesoje tani,ja si të gjeni smartphonin tuaj nëse ju humb

Mesoje tani,ja si të gjeni smartphonin tuaj nëse ju humb

Nëse e keni humbur ndonjëherë telefonin tuaj Android, ose nuk deshironi të ndodhë mund ti kërkoni ndihmë për të përdorur shërbimin “Find my Device ” të Google. Ky shërbim ju ndihmon për të parë pozicionin e fundit të njohur të telefonit në një hartë.

Ndërsa Google Maps përmirësohet, ai do të vazhdoj të gjej pajisjen me teknologjinë më të fundit të GPS. Me përditësimin më të fundit, Google po shton mbështetjen e hartës së brendshme për shërbimin e humbur të pajisjeve.

Sot do të gjeni harta të brendshme kryesisht për vende si aeroportet, qendrat, stadiumet dhe bizneset e tjera të mëdha. Nëse e humbni pajisjen tuaj në një nga këto vende dhe sistemi i pozicionimit të brendshëm aktualisht funksionon, tani do të keni mundësi të gjeni një vend të caktuar në “Gjej pajisjen time”.