/Me te “RREZlKSHMlT” e Beratit(FOTO LAJM)

Me te “RREZlKSHMlT” e Beratit(FOTO LAJM)

Policia e Shtetit vijon të publikojë emrat e personave me rrezl.kshmërl të lartë në vend që ende nuk dihet se ku janë.

Kësaj radhe policia është ndalur në qarkun e Beratit ku ka publikuar emrat e 16 personave më të kërkuar në këtë zonë, ku shumica akuzohet për v,.asje.

“Këta janë 16 personat e kërkuar nga Policia në qarkun e Beratit. Policia e Shtetit fton cilindo që ka djeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike.” njofton policia. /albeu