/“Mama, dua të te…”, djaloshi me semundjen e pasherueshme realizon ëndrrën e tij per te emen

“Mama, dua të te…”, djaloshi me semundjen e pasherueshme realizon ëndrrën e tij per te emen

Një Iuftëtar i vogël që Iuftoi për të përmbushur ëndrrën e tij, dëshirën e tij të fundit. “Mami, dua të çoj në altar,” thoshte. Pacienti me kan.cer, 12 vjeç, ia arriti. Ai ishte krah së ëmës gjatë dasmës. Tre ditë më vonë, humbi betejën me sëmundjen e keqe dhe ndërroi jetë.

Keith Burkett u prek nga sëmundja në moshën 6 vjeç.

Ai u detyrua të jetonte në një karrige me rrota. Por, megjithatë mendimi i tij ishte gjithmonë të shihte nënën e tij të lumtur, të veshur me të bardha në altar. Me sëmundjen që e shtynte drejt të pashmangshëm, Keith nuk u dorëzua dhe Iuftoi deri në fund për të realizuar ëndrrën e tij. Martesa u celebrua në shtëpi dhe ai mbajti premtimin e tij.


Tre ditë më vonë ai u dorëzua në një betejë që nuk mundi të fitonte. Nëna, e prekur, ka botuar në Facebook një seri imazhe që tregojnë guximin e forcën e tij.

“Sot Keith ka hapur krahët e tij dhe ka shkruar në para.jsë – shkroi gruaja – Do ti mungosh shumë nënës tënde, por gjithmonë do të jesh me mua, nuk e di se si mund të jetoj pa ty. Betohem se do të bëj çmos”.