/Makina ishte ne ecje,pasi hyri ne nje grope ne rruge shkaterrohet komplet

Makina ishte ne ecje,pasi hyri ne nje grope ne rruge shkaterrohet komplet

Daisy Boxall, e cila po voziste një Ford Fiesta, ra në një gropë të thellë dhe komplet boshti i pasëm i makinës i doli nga vendi.

Daisy dhe një mik i saj ishin rrugës me makinë kur papritmas ranë në një grop dhe forca e goditjes ndikoi që boshti i pasëm të dal nga vendi.

Fotot nuk tregojnë në të vërtetë se sa e thellë dhe e rrezikshme ishte gropa, pasi ishte riparuar 90 minuta më vonë.