/Loja e sikletshme,modelja ju fut duart ne pantallona 100 meshkujve dhe ju prek zogun (Video)

Loja e sikletshme,modelja ju fut duart ne pantallona 100 meshkujve dhe ju prek zogun (Video)

Një eksperiment social i zhvilluar në Brazil ka vënë në provë rreth 100 meshkuj.
E themi këtë, pasi një modele ka prekur tek organi gjenital meshkuj të cilët ishin, duke ecur në rrugë, kafene dhe ambiente të tjera.

Ajo ka pa prekur çdo mashkull që i dilte përpara.
Shumë prej tyre meshkujve janë ndjerë të shokuar, disa janë fyer por të gjithë pa përjashtim janë ndjerë në siklet.

Modelja në fjalë ka thyer një rekord e para se asnjë femër nuk ka guxuar të bëjë diçka të tillë më parë dhe e dyta sepse arriti të prekë më shumë se çdo modele tjetër që e ka kryer këtë eksperiment social.