/Lerini të gjitha dhe dëgjoni pak Ergestin! 19 vjeçari ‘shkund’ gjithë shqiptarët (VIDEO NGJETHËSE)

Lerini të gjitha dhe dëgjoni pak Ergestin! 19 vjeçari ‘shkund’ gjithë shqiptarët (VIDEO NGJETHËSE)

Ky është Ergesti, djalin 19 vjeçar i familjes së Bilal Merës.

Ergesti, ashtu sikurse vëllai i tij Jurgeni, ka trashëguar sëmundjen e të atit dhe vuan nga problemet e dëgjimit.

Por pavarësisht këtyre, 19 vjeçari, i cili jeton në kushte ekstreme varfërie, dha një mesazh “shkundës” në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” në Neës24. Nga fshati i largët Urxallë e Burrelit, 24 kilometra larg qytetit të Burrelit, Ergesi tha se gjithçfarë donte të bëhej në jetë ishte… një njeri i ditur, jo i pasur.

Artikulimi i Ergesit është mbresëlënës, ashtu sikurse edhe forca e tij e të menduarit që ka lënë të gozhduar sonte para ekranit mijëra shqiptarë.

Ndiqni videon!