/Leart Vasili mesazh te madh në greqisht nënës së Kostandin Kaçifas (Video)

Leart Vasili mesazh te madh në greqisht nënës së Kostandin Kaçifas (Video)

Regjisori Laert Vasili iu drejtuea me një mesazh minoritarëve dhe veçanërisht nënës së 35-vjeçarit të ndierë Kostandin Kaçifas, i vr.arë nga forcat RENEA në fshatin Bularat më 28 tetor.

I ftuar në “360 Gradë” në Ora News,ai bëri thirrje të kontrollojnë fëmijët e tyre,në mënyrë që të mos përdoren për qëllime fashlste nga Agimi i Artë.

Vasili u shpreh:

Do të doja të bëja një thirrje aty gjysmë-patriotëve të mi. Asaj nëne që sot vajton të birin e saj të humbur nga propaganda e ekstremlstit. Mos i çoni fëmijët tuaj si mish për top tek Agimi i Artë. Nuk duan të mirën tuaj. Thjesht ju shfrytëzojnë për qëllimet e tyre fashlste”
VIDEO: