/Lani çdo mbrëmje këmbët me ujë të ftohtë, dhe do habiteni nga ajo çfarë do i ndodhë trupit tuaj

Lani çdo mbrëmje këmbët me ujë të ftohtë, dhe do habiteni nga ajo çfarë do i ndodhë trupit tuaj

Çdo mbrëmje, pasi të shkoni në shtëpi pas një dite të vështirë pune, lajini këmbët me ujë të ftohtë. Sergey Bubnowsky, një specialist nga Moska u shpreh se kjo metodë e thjeshtë do t’ju ndihmojë të forconi sistemin imunitar.

Mbajini këmbët në ujë të ftohtë për 10­-15 minuta, pas kësaj vishni çorape të ngrohta dhe flini gjumë.

Kjo mënyrë do të rezultojë mjaft e efektshme në rritjen e sistemit imunitar, stabilizimin e temperaturës së trupit, redukton rrezlkun nga goditjet në tru, stabilizon nivelet e presionit të gja.kut etj.