/Lamtumirë thinjave me këto 2 përbërës që i keni në kuzhinë

Lamtumirë thinjave me këto 2 përbërës që i keni në kuzhinë

Thinjat e parakohshme janë një tmerr i vërtetë për çdo femër që i duhet të përballet me to në një moment apo një tjetër. Kjo ndikon shumë në vetëbesimin e tyre më shumë sesa në anën estetike, duke i bërë të duken më të vjetra sesa janë realisht.

Sot ka pafund metoda dhe alternativa që ju ndihmojnë në këtë aspekt, por në vend që të shpenzoni para dhe të provoni alternativa që mund të ndodh edhe të mos funksionojnë, provoni trajtimet natyrale. Dhe ne sot do t’ju tregojmë një recetë me 2 përbërës që ju i keni në kuzhinën tuaj dhe që është e provuar që eleminojnë menjëherë thinjat, duke i rikthyer flokut ngjyrën natyrale të tij.

Përbërësit:

Vaj organik kokosi
3 lugë gjelle lëng limoni

Përgatitja:

Miksoni bashkë të dy përbërësit dhe masazhojeni atë në flokë. Lëreni të qëndrojë për 60 minuta përpara se të laheni dhe më pas përsëriteni trajtimin njëherë në javë