/Ky eshte vallzimi me i famshem qe ndodhi ne 1 Maj (Video)

Ky eshte vallzimi me i famshem qe ndodhi ne 1 Maj (Video)

Sot në Kosovë është ditë pushimi, pasi 1 Maji është ditë feste për kosovarët.

Në këtë ditë të shumtë janë qytetarët që zgjedhin parkun e Gërmisë në Prishtinë, për të kaluar kohë.

Festimi i 1 Majit në Gërmi, është kthyer në traditë ku me mijëra njerëz mblidhen dhe argëtohen në mënyra të ndryshme.

Për ta pasur edhe më të qartë se si festohet 1 Maji në Gërmi. Pamjet janë të filmuara vite më parë. Shikojeni videon: