Ky është kodi që hap çdo telefon

  0
  243

  Ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni qasje në informacionet e fshehura të iPhone, aq sa edhe të mund të ndryshoni strukturën e tij.
  Gjithçka funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

  Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra.
  Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

  Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI.
  Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.

   

  Ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni qasje në informacionet e fshehura të iPhone, aq sa edhe të mund të ndryshoni strukturën e tij.
  Gjithçka funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

  Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra.
  Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

  Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI.
  Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.