/Ky çift u njoh në Facebook, pasi u martuan zbuluan diçka të pazakontë

Ky çift u njoh në Facebook, pasi u martuan zbuluan diçka të pazakontë

Amy dhe Justin që në momentin që ishin takuar për herë të parë kishin ndjerë diçka të fortë që i lidhte.

Momenti kur zbuluan se kishin shkuar në të njëjtin kopësht, rezultoi diçka e papritur për ta. Ata ishin njohur që në fëmijëri dhe prova ishte një fotografi e fëmijërisë së Amyt.

Justin e kishte pëlqyer atë që të vogël dhe nuk e hiqte nga goja emrin e saj, por rrugët e tyre ishin ndarë më pas. Momenti i cili u shoqërua edhe me lot, pasqyrohet kur prindërit e Amyt i tregojnë çiftit foton.