/Kush është efektivja e policisë që h.umbi gishtat në protestë

Kush është efektivja e policisë që h.umbi gishtat në protestë

Një efektive policie ka mbetur e pIagosur sot gjatë prot.estës së banorëve të Unazës së Re kundër prishjes së banesave të tyre. Ajo është, 24 vjeçe, efektive e forcave Shqiponja, e cila ishte tek parlamenti bashkë me kolegët e saj për të ruajtur rendin.

Ajo ka punuar në Patrullë të përgjithshme dhe 6 muajt e fundit ka kaluar me Forcat Shqiponja. Me heret ka studiuar tek Universiteti i Sporteve. E reja ka h.umbur 4 gishtat e njërës dorë për shkak të një kapsoIIe që dyshohet se është hedhur nga protestueslt ndërsa dy kolegë i janë afruar me shpejtësi për ta ndihmuar.

Policia tha se në Spitalin e T.raumës në Tiranë po marrin mjekim 12 punonjës policie. Mes tyre 2, në g.jendje më të rëndë.