/Kurrë mos mbani shishe uji në makinën tuaj

Kurrë mos mbani shishe uji në makinën tuaj

Për të gjithë ata që lëvizim çdo ditë me makinë, i këshillojmë që asnjëherë nuk duhet të mbajnë shishe uji në mjetin e tyre, pasi ajo mund të jetë shumë e rrezlkshme.

Sipas ekspertëve shishja e ujit në makinë mund të kryejë funksionin e jë xhami zmadhues dhe mund të shkaktojë zjarr brenda mjetit tuaj. Pika në vendin ku rrezet janë të përqendruara mund të nxehet mjaftueshëm për të krijuar flakë.

Për të shmangur rrezlkun e frikshëm të zjarrit, mbani shishen tuaj me ju në vend jashtë makinës. Nëse absolutisht duhet ta mbani atë brenda, fshiheni nën një vend që nuk e kap dielli.