/Kur pronari “luan mendsh”, u jep punëtorëve shtëpi dhe makina falas si shpërblim(FOTO)

Kur pronari “luan mendsh”, u jep punëtorëve shtëpi dhe makina falas si shpërblim(FOTO)

Savij Dholakia i ka shpërblyer punëtorët e tij me 400 banesa dhe 1260 vetura, për shkak të arritjes së qëllimeve të kompanisë.

Dholakia është pronar i ‘Hare Krishna Exports’ në Indi, një kompani që eksporton diamant në rreth 50 vende përreth botës.

Ai tha: “Qëllimi ynë është që çdo punëtor të ketë shtëpinë dhe veturën e tij brenda 5 viteve të ardhshme. Kështu që ne vendosëm t’i shpërblejmë ata me vetura dhe shtëpi”